Mobil afdeling 

 Kvalitetsgaranti

 Kyndig rådgivning

Tørisblæsning er mere effektivt end vand og sand

Tørisblæsning er en blæsemetode, hvor man anvender tøris frem for traditionelle blæsemidler som vand og sand. Tørisblæsning fjerner belægninger som for eksempel:

  • Olie
  • Fedt
  • Maling
  • Lim
  • Sod
  • Koks

Fordelen ved tørisblæsning er, at man kan blæse direkte på kørende elementer, som for eksempel elektriske installationer og andre maskiner uden et driftstop. Dertil kommer, at der er langt mindre oprydning og sikkerhedsfare ved tøris end ved andre typer af afblæsninger som blandt andet sandblæsning eller højtryksrensning.

Afrensning med tørisblæsning er ikke slibende eller strømførende

Tøris er kuldioxid i fast form som piller, og det har en temperatur på -79° C ved atmosfærisk tryk. Det betyder, at tøris skal håndteres meget forsigtigt, men tørisblæsning er lugtfri, giftfri og ikke-brændbar.

Der er med andre ord tale om en tør og ikke-strømførende metode, og derfor kan metoden bruges på elmotorer, elektriske kredsløb og andet vandfølsomt udstyr.

Tørisblæsning er heller ikke slibende, og derfor kan der foretages afrensning på alle typer af overflader uden nogen påvirkning af denne. Det betyder, at afrensning af plexiglas og højglanspoleret aluminium ikke gør overfladen mat. Det er samtidig en miljøvenlig rensemetode, fordi der ikke bruges kemikalier.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på afblæsning

Du kan kontakte os, hvis du har brug for afblæsning til en god pris. Vi har mange kunder i Nordjylland, herunder blandt andet fra Aalborg, men vi tilbyder tørisblæsning for kunder i hele Danmark.

Ring på telefon 98 42 38 78 eller skriv til e-mail info@dofdanmark.dk for at høre mere.

Få et uforpligtende tilbud på tørisblæsning

Udfyld kontaktformularen herunder og vi vender tilbage til dig med et gratis tilbud på din opgave​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​DOF har afdelinger i Frederikshavn samt mobil afdeling med udsendings punkt fra Frederikshavn. Vi råder over maler- og sandblæserhaller til såvel meget store som små emner. Få et tilbud på en opgave:

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

DOF er et overfladebehandlingsfirma.

Vi råder over sandblæser- og malerhaller på hver 25 x 30 m og 11 m højde, som kan opvarmes til 30° året rundt.

Find DOF Frederikshavn ApS
på Facebook - klik her​