Mobil afdeling 

 Kvalitetsgaranti

 Kyndig rådgivning

Sprøjtemaling og metallisering af stålkonstruktioner udføres

Vi klarer store som små opgaver

Hos DOF Frederikshavn ApS har vi specialiseret os i flere former for behandling af overflader ved hjælp af metallisering af stålkonstruktioner eller sprøjtemaling af rustfri stål for tilfredse kunder i Aalborg, Nordjylland og resten af Jylland.

Overfladebehandlingen sker i vores sandblæser- og malerhaller, men vi har også en mobil afdeling.

Brandmaling forlænger kollapstiden på stål

Denne behandlingsform forlænger kollapstiden på bærende stålkonstruktioner i henhold til de brandtekniske krav, og det gælder både indendørs og udendørs brug.

Vi udfører gerne en uforbindende beregning på lagtykkelse og kollapstid.

Metallisering af stålkonstruktioner - den ekstra hårdføre behandling

Metallisering er en særlig hårdfør behandlingsform, der påføres efter sandblæsning. Metallisering af stålkonstruktioner kan foretages med ren zink, rent aluminium eller af en blanding af zink og aluminium.

Dog kan denne form for behandling ikke stå alene, men skal indgå i et efterfølgende malingssystem med eksempelvis sprøjtemaling. Metallisering benyttes med andre ord, hvis man ønsker ekstrem holdbarhed.

Tankcoating som behandling af tanke

Vi har behandlet mange tusinde m² regnvandstanke, hvilket vil sige overløbstanke for regnvand. Tankcoatigen sikrer, at betontankene ikke forsvinder i årenes løb.

Vi har desuden udført behandling af mange tusinde m² RWS-tanke, hvilket vil sige fisketanke på skibe. Vi har arbejdet på både danske, svenske, norske og skotske fartøjer. En god tankcoating sikrer en højere afregningspris per kilo.

Hør mere om metallisering og sprøjtemaling af rustfri stål

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores sprøjtemaling af rustfri stål og metallisering af stålkonstruktioner. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud til en god pris.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Få et uforpligtende tilbud på metallisering og sprøjtemaling

Udfyld kontaktformularen herunder og vi vender tilbage til dig med et gratis tilbud på din opgave​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​DOF har afdelinger i Frederikshavn samt mobil afdeling med udsendings punkt fra Frederikshavn. Vi råder over maler- og sandblæserhaller til såvel meget store som små emner. Få et tilbud på en opgave:

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

DOF er et overfladebehandlingsfirma.

Vi råder over sandblæser- og malerhaller på hver 25 x 30 m og 11 m højde, som kan opvarmes til 30° året rundt.

Find DOF Frederikshavn ApS
på Facebook - klik her​