Mobil afdeling 

 Kvalitetsgaranti

 Kyndig rådgivning

Brandmaling af stål udføres af specialister​

DOF Frederikshavn ApS står til rådighed!

Hos DOF Frederikshavn ApS er vi særligt specialiserede inden for brandmaling af stål, som vi udfører for erhvervskunder i bl.a. Aalborg og i resten af Nordjylland samt i hele det øvrige Jylland.

Vi lægger stor vægt på at tilbyde kompetent rådgivning og vejledning, så vores kunder får den bedste løsning ud fra deres ønsker og behov, og du kan derfor trygt regne med, at vi tager professionel hånd om din opgave.

Brandmalingen giver ekstra tid til evakuering og brandslukning

En af de helt store fordele ved at benytte sig af brandmaling til stål er, at det både kan beskytte værdifulde aktiver i tilfælde af brand, ligesom malingen faktisk også kan redde liv.

Når vi varetager brandmaling af stål, påfører vi malingen i tynde lag. I tilfælde af en brand, vil malingen ekspandere til et isolerende kul-lag, som vil beskytte stålet mod den enorme temperaturstigning. Det betyder, at stålet vil kunne bevare sin bæreevne i længere tid under branden, og det vil give ekstra tid til at foretage en evakuering samt foretage brandbekæmpelsen.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på brandmaling af stål

Har du et projekt, som kræver behandling med brandmaling af stål, kunne du tænke dig en pris på opgaven, eller har du nogle spørgsmål, så står vi klar med vores professionelle hjælp. Vi har mange års erfaring og den nødvendige ekspertise til at løse enhver opgave inden for området.

Vi ser frem til at høre fra dig.

​DOF har afdelinger i Frederikshavn samt mobil afdeling med udsendings punkt fra Frederikshavn. Vi råder over maler- og sandblæserhaller til såvel meget store som små emner. Få et tilbud på en opgave:

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

DOF er et overfladebehandlingsfirma.

Vi råder over sandblæser- og malerhaller på hver 25 x 30 m og 11 m højde, som kan opvarmes til 30° året rundt.

Find DOF Frederikshavn ApS
på Facebook - klik her​