Mobil afdeling 

 Kvalitetsgaranti

 Kyndig rådgivning

Fjernelse af rust i vores haller eller hos dig

Vi har stor erfaring og knowhow med blæsemidler

Har du brug for en ekspert til fjernelse af rust? Så er vi det rette valg. Hos DOF Frederikshavn ApS har vi specialiseret os i forskellige former for rustbehandling af metal. Vi ligger i Nordjylland, og vi har kunder i blandt andet Aalborg og alle andre steder i Jylland.

Vi har stor erfaring og knowhow inden for glasblæsning, sandblæsning og lignende, men vi kan forbehandle med alle typer blæsemidler. Vi har egne sandblæsehaller, men vi har også mulighed for at sende vores mobile afdeling ud til dig.

Håndtering af emner med en højde op til 11 meter

Vi tilbyder fjernelse af rust på overflader af metal. Sandblæsning og glasblæsning er en af de mest effektive former for overfladebehandling. Det sikrer en stødsikker og holdbar overflade, som er et godt grundlag for den efterfølgende overfladebehandling. Et godt forarbejde med en effektiv rustfjerner er kort sagt nøglen til kvalitet.

Vores male- og sandblæsehaller kan håndtere både små og meget store emner. Hver hal er 25 x 30 meter med en højde på 11 meter. Der er mulighed for en rumtemperatur på op til 30° året rundt. Dermed har vi ikke kun de rette fagfolk, men også de rette arbejdsbetingelser til at sikre et godt forarbejde.

Hvad koster fjernelse af rust?

Vores priser for fjernelse af rust afhænger af mange forhold såsom emnets type, størrelse og tilstand. Dertil kommer eventuel overfladebehandling, hvis vi også skal varetage denne del af opgaven. Kontakt os for at få mere information og for at få en snak om dine krav og ønsker til opgaven. Herefter kan vi fremsende et uforpligtende tilbud med en god og billig pris.​

Få et uforpligtende tilbud på
​glas- og sandblæsning

Udfyld kontaktformularen herunder og vi vender tilbage til dig med et gratis tilbud på din opgave​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​DOF har afdelinger i Frederikshavn samt mobil afdeling med udsendings punkt fra Frederikshavn. Vi råder over maler- og sandblæserhaller til såvel meget store som små emner. Få et tilbud på en opgave:

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

DOF er et overfladebehandlingsfirma.

Vi råder over sandblæser- og malerhaller på hver 25 x 30 m og 11 m højde, som kan opvarmes til 30° året rundt.

Find DOF Frederikshavn ApS
på Facebook - klik her​