Mobil afdeling 

 Kvalitetsgaranti

 Kyndig rådgivning

​Bejdsning af rustfrit stål i alle størrelser​

Skal du have udført bejdsning af rustfrit stål? Hos DOF Frederikshavn ApS har vi store kompetencer inden for overfladebehandling af mange andre typer metaller. Vi udfører for eksempel bejdseopgaver af emner i alle størrelser. Vi ligger i Nordjylland, og vi servicerer erhvervskunder i blandt andet Aalborg og alle andre steder i Jylland, hvor der kan være brug for vores hjælp.

Genopretning af korrosionsbestandigheden

Vi løser alle former for bejdseopgaver. Det kan være små eller store opgaver, og det kan være små eller store emner. Bejdsning af rustfrit stål sker normalt ved hjælp af afsyring. Formålet er at genoprette korrosionsbestandigheden og at ensrette overfladen efter forskellige former for bearbejdning. Det kan for eksempel være anløbninger fra svejsearbejde samt fra klip og bukning, som skal fjernes.​

​​Vi er specialister inden for vores fag, og vi har mange års erfaring i branchen. Vi har altid fokus på, at vi skal give en professionel rådgivning og vejledning, så vi sikrer, at vores kunder får den bedste løsning. Du kan i det hele taget forvente, at vi løser opgaverne effektivt med service i højsædet.

Få flere oplysninger om bejdsning af rustfrit stål

Kontakt os gerne for at få flere oplysninger om overfladebehandling. Vi er altid klar med råd og vejledning om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed. Vi laver også gerne et uforpligtende tilbud på bejdsning af rustfrit stål og vi glæder os til at hjælpe dig i mål. 

​DOF har afdelinger i Frederikshavn samt mobil afdeling med udsendings punkt fra Frederikshavn. Vi råder over maler- og sandblæserhaller til såvel meget store som små emner. Få et tilbud på en opgave:

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

DOF er et overfladebehandlingsfirma.

Vi råder over sandblæser- og malerhaller på hver 25 x 30 m og 11 m højde, som kan opvarmes til 30° året rundt.

Find DOF Frederikshavn ApS
på Facebook - klik her​