Mobil afdeling 

 Kvalitetsgaranti

 Kyndig rådgivning

Bejdsning af rustfri stål SMO, 316 eller super duplex​

Bejsefirma med bred erfaring og stor knowhow

Skal du have udført bejdsning af rustfri stål SMO, 316 eller super duplex? Hos DOF Frederikshavn ApS har vi store kompetencer inden for overfladebehandling af mange typer metaller. Vi udfører blandt andet bejdseopgaver af emner i alle størrelser.

Vi ligger i Nordjylland, og vi servicerer erhvervskunder i blandt andet Aalborg og alle andre steder i Jylland, hvor der er brug for vores hjælp. Kunderne kan forvente et bejsefirma med bred erfaring og stor knowhow. Samtidig lægger vi vægt på at yde en kvalificeret og kyndig rådgivning.

Ved bejdsning af rustfrit stål fjerner vi anløbninger

Vi løser alle former for bejdseopgaver. Vi tilbyder blandt andet bejdsning af rustfri stål 316, SMO og super duplex. Vi bejdser i egne haller, men vi tilbyder også bejdsning af rustfri stål hos kunden.

Det kan være små eller store opgaver, og det kan være små eller store emner. Bejdsning af rustfrit stål sker normalt ved hjælp af afsyring. Formålet er at genoprette korrosionsbestandigheden og at ensrette overfladen efter forskellige former for bearbejdning. Det kan for eksempel være anløbninger fra svejsearbejde samt fra klip og bukning, som skal fjernes.​

​​Vi er specialister i bejdsning af rustfrit stål, og vi har mange års erfaring i branchen. Vi har altid fokus på, at vi skal give en professionel rådgivning og vejledning, så vi sikrer, at vores kunder får den bedste løsning ved bejdsning af rustfri stål 316, SMO og super duplex. Du kan i det hele taget forvente, at vi løser opgaverne effektivt med service i højsædet.

Hør mere om bejdsning af rustfri stål super duplex, 316 og SMO

Kontakt os gerne for at få flere oplysninger om overfladebehandling. Vi er altid klar med råd og vejledning om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed enten ved bejdsning af rustfri stål on site eller i vores haller. Herefter laver vi gerne et uforpligtende tilbud på bejdsning af rustfri stål super duplex, 316 og SMO. Vi glæder os til at hjælpe dig i mål.​

Få et uforpligtende tilbud på metallisering og sprøjtemaling

Udfyld kontaktformularen herunder og vi vender tilbage til dig med et gratis tilbud på din opgave​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​DOF har afdelinger i Frederikshavn samt mobil afdeling med udsendings punkt fra Frederikshavn. Vi råder over maler- og sandblæserhaller til såvel meget store som små emner. Få et tilbud på en opgave:

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

DOF er et overfladebehandlingsfirma.

Vi råder over sandblæser- og malerhaller på hver 25 x 30 m og 11 m højde, som kan opvarmes til 30° året rundt.

Find DOF Frederikshavn ApS
på Facebook - klik her​