Overfladebehandling med sprøjtemaling eller metallisering

Hos DOF Frederikshavn ApS har vi specialiseret os i flere former for overfladebehandling ved hjælp af metallisering eller sprøjtemaling, og det sker især for vores kunder i Aalborg, Nordjylland, men også resten af Jylland og Danmark. 

Overfladebehandlingen sker i vores sandblæser- og malerhaller, men vi har også en mobil afdeling.

Brandmaling forlænger kollapstiden på stål

Vores overfladebehandling forlænger kollapstiden på bærende stålkonstruktioner i henhold til de brandtekniske krav, og det gælder både indendørs og udendørs brug. 

Vi udfører gerne en uforbindende beregning på lagtykkelse og kollapstid.

Metallisering er en hårdfør overfladebehandling

Metallisering er en særlig hårdfør form for overfladebehandling, der påføres efter sandblæsning. Metallisering kan foretages med ren zink, rent aluminium eller af en blanding af zink og aluminium.

Dog kan denne form for behandling ikke stå alene, men skal indgå i et efterfølgende malingssystem med eksempelvis sprøjtemaling. Metallisering benyttes med andre ord, hvis man ønsker ekstrem holdbarhed.

Tankcoating som behandling af tanke

Vi har udført overfladebehandling af mange tusinde m² regnvandstanke, hvilket vil sige overløbstanke for regnvand. Behandlingen sikrer, at betontankene ikke forsvinder i årenes løb.

Vi har desuden udført overfladebehandling af mange tusinde m² RWS-tanke, hvilket vil sige fisketanke på skibe. Vi har arbejdet på både danske, svenske, norske og skotske fartøjer. En god behandling sikrer en højere afregningspris per kilo.

Hør mere om vores sprøjtemaling og andre overfladebehandlinger

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores overfladebehandling med sprøjtemaling eller metallisering og for at få et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 98 42 38 78, eller du kan skrive til e-mail frh@dofdanmark.dk, for at aftale nærmere.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vi samarbejder med

​DOF har afdelinger i Frederikshavn samt mobil afdeling med udsendings punkt fra Frederikshavn. Vi råder over maler- og sandblæserhaller til såvel meget store som små emner. Få et tilbud på en opgave:

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

DOF er et overfladebehandlingsfirma.

Vi råder over sandblæser- og malerhaller på hver 25 x 30 m og 11 m højde, som kan opvarmes til 30° året rundt.

Find DOF Frederikshavn ApS
på Facebook - klik her​