Mobil afdeling 

 Kvalitetsgaranti

 Kyndig rådgivning

​Overfladebehandling af aluminium

Vi tilbyder kvalificeret og kyndig rådgivning

Leder du efter en specialist i overfladebehandling af aluminium? Så kan vi hjælpe dig. Hos DOF Frederikshavn ApS har vi specialiseret os i overfladebehandlinger. Vi holder til i Nordjylland, hvorfra vi servicerer kunder i blandt andet Aalborg og alle andre steder i Jylland.

Vi har oparbejdet en bred erfaring og knowhow inden for faget. Samtidig lægger vi vægt på at yde vores kunder en kvalificeret og kyndig rådgivning. Derfor kan du trygt stole på, at din opgave bliver udført bedst muligt hos os.

Hvornår er overfladebehandling af aluminium en god ide?

Aluminiumsoverflader er bløde og modtagelige overfor korrosion. Derfor bliver de grå og glansløse over tid, hvis overfladen ikke bliver behandlet. Vi tilbyder overfladebehandling af aluminium med forskellige metoder. Anodisering er en effektiv metode, uanset om aluminiummet har et praktisk eller dekorativt formål.

Anodiseringen forstærker korrosionsbestandigheden og lysægtheden, så overfladen bevarer sin glan og farver. Dertil kommer, at anodisering gør overfladen hård, så den bliver mere modstandsdygtig. Samtidig er der en masse indfarvningsmuligheder.

Vi kan håndtere både små og store emner. Vores haller er 25 x 30 meter store og har en højde på 11 meter. Der er i øvrigt mulighed for en rumtemperatur på op til 30°. Vi har kort sagt både de rette fagfolk og de rette arbejdsbetingelser til at sikre et godt resultat.

Få meget mere at vide om anodisering

Kontakt os gerne, hvis du vil høre mere om anodisering og om vores priser. Vi råder og vejleder gerne om de forskellige muligheder alt efter dine krav til det færdige resultat. Derpå kan vi sende et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for overfladebehandling af aluminium.​

Få et uforpligtende tilbud på metallisering og sprøjtemaling

Udfyld kontaktformularen herunder og vi vender tilbage til dig med et gratis tilbud på din opgave​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​DOF har afdelinger i Frederikshavn samt mobil afdeling med udsendings punkt fra Frederikshavn. Vi råder over maler- og sandblæserhaller til såvel meget store som små emner. Få et tilbud på en opgave:

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

DOF er et overfladebehandlingsfirma.

Vi råder over sandblæser- og malerhaller på hver 25 x 30 m og 11 m højde, som kan opvarmes til 30° året rundt.

Find DOF Frederikshavn ApS
på Facebook - klik her​