Mobil afdeling 

 Kvalitetsgaranti

 Kyndig rådgivning

​​Afsyring af rustfrit stål skaber en ensartet overflade

​Har du brug for hjælp til afsyring af rustfrit stål? Hos DOF Frederikshavn ApS er vi specialister i overfladebehandling af emner som for eksempel bejdsning af rustfast stål, hvor vi gør overfladen ensartet og korrosionsbestandig.

Vi holder til i Nordjylland, og vi udfører overfladebehandlinger for erhvervskunder i blandt andet Aalborg og andre steder i Jylland, hvor der er brug for vores ekspertise.

Fjerner anløbninger fra emnets overflade

Vi løser både små og store bejdseopgaver, og vi kan håndtere både store og små emner. Formålet med bejdsning eller afsyring af rustfrit stål er at fjerne anløbninger på overfladen, så overfladen fremstår ensartet og atter er korrosionsbestandig. Anløbningerne kan stamme fra svejsearbejde, men det kan også være fra klip, bukning og håndtering med videre.

Vi er specialister inden for faget og har mange års erfaring i branchen. Vi lægger altid vægt på at give kompetent rådgivning og vejledning. Dermed sikrer vi, at kunderne får den bedste løsning. Du kan med ord regne med, at vi løser opgaverne professionelt og effektivt.

Kontakt os for at høre mere om afsyring af rustfrit stål

Du er velkommen til at høre mere om, hvad vi tilbyder inden for overfladebehandling, og hvordan vi kan hjælpe din virksomhed. Vi står klar med råd og vejledning, uanset om det er en mindre eller en større opgave. Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud på afsyring af rustfrit stål. Vi ser frem til at hjælpe dig i mål med projektet om afsyring af rustfrit stål.​

​DOF har afdelinger i Frederikshavn samt mobil afdeling med udsendings punkt fra Frederikshavn. Vi råder over maler- og sandblæserhaller til såvel meget store som små emner. Få et tilbud på en opgave:

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

DOF er et overfladebehandlingsfirma.

Vi råder over sandblæser- og malerhaller på hver 25 x 30 m og 11 m højde, som kan opvarmes til 30° året rundt.

Find DOF Frederikshavn ApS
på Facebook - klik her​